NAJLEPSZA GRA WIRTUALNA O HP
Nauczyciel
A więc ruszajmy....
zgadzam się..................(czekamy na Profesora bo wróciliśmy)
Nauczyciel
Hmm poczekajcie.....widziecie że ledwo przeżyłem ....ale mi sie udało zerwać kawałek materiału z VOLDEMORTA szaty..... będe prowadził badania.... dam wam znać jak sie czegoś dowiem.......
Dobrze profesorze.....jeśli potrzeba dam swoją mysz zdechłą do badań.......
Nauczyciel
Hmm NIEE W TEJ CHCWILI CHODZI O ZŁAPANIE VOLDEMORTA A NIE O ZWYKŁĄ ZABAWE NAD BADANIAMI ............
Jak chcesz profesorze................a czy da się powiększyć ten kawałek materiału???(pobawię się w małego chemika jak dostanę maluteńki kawałek)
Nauczyciel
hmm wtedy struktura molekularna będzie niewyraźna...więc wole nie ryzykować....A teraz Idę do swego pokoju aby się więcej dowiedzieć...
Dobrze...Ja i gibki się połozyliśmy......ja po chwili zasnąłem.....
Ostatnio edytowany przez barfab2 (2008-03-29 19:44:22)
Nauczyciel
CHŁOPACY CHŁOPACY !!! ODKRYŁEM ODKRYŁEM KRYJÓWKE VOLDEMORTA............
Nauczyciel
według moich obliczeń Voldemort znajduje sie na wschód 10km od zakazanego lasu....wyruszam dziś aby go dorwać...........
Nauczyciel
Jak to my ?? Ja sam ide...albo nie...wezme ciebie....
śpię sobie bo zmieniłem się wcześniej
Przychodze do dormitorium by się ogrzać bo wpadłem do wody xD...........nagle słyszę głos z kominka i widze Voldiego.......chodź do mnie chodź do mnie myśle sobie to pewno iluzja przecież Gibki go zabił......nagle oczy robią mi się jak u wilkołaka wydłużają mi się kły i pazury......żucam się w ogień chcąc przegryźć głowę Voldemorta nagle coś mnie odżuca i cały poparzony leże na ziemi.....